-
Gör något gott för någon som har ont!
Stötta ett socialt företagande när du köper tjänster från mig! Jag vill verka för hållbar utveckling i samhället, ekologiskt, ekonomiskt och socialt så jag är numera engagerad i föreningen K.I.M!  Kom Igen Människa Ekonomisk FöreningKom med och hjälp till att förändra världen en liten smula. Medlemskap i föreningen ger rabatt på behandling, kurser och aktiviteter hos mig, rabatten gäller även presentkort och behandlingspaket.

Mahatma Gandhi sa att du får själv bli den förändring du vill se i världen 
- vi börjar med det vi kan och mår gott när vi har gjort en god gärning samtidigt. 

Vill du stötta någon som har det tufft ekonomiskt/socialt och samtidigt behöver hjälp? Köp ett behandlingspaket, antingen väljer du vem som ska få det eller så lägger jag paketet i verksamheten och kan därmed erbjuda behandling till dem som inte kan betala för det själva, läkare på vårdcentraler står ibland maktlösa inför sina patienters situation


Vill du ge någon en gåva i år?:

Massagebrädan Lotus säljs av mig!! Hör av dig för mer info. 

Ge bort ett presentkort på behandling hos mig! Antingen för enstaka behandling eller ett behandlingspaket med flera behandlingar, presentkortet gäller i ett år och kan skrivas till en namngiven person eller vara opersonligt om man vill dela med någon.

Svårt att hitta en present till en som har allt? Ge bort en upplevelse i form av en kurs!       
"Höj dina friskfaktorer", "Sju landmärken för hälsa" eller "Hållbar hälsa i din vardag"

Hör av dig till mig för mer info!

Fyll i kontaktformuläret för info om aktuella paket och erbjudanden!
Site Builder drivs av  Vistaprint