-
Så här jobbar jag!
Boka en behandling hos mig och starta upp en process för att uppnå din optimala hälsa
Mina kunder kommer från hela Västmanland och närliggande län.Är ni flera personer som vill ha hjälp så tar jag med mig britsen och kommer till er. 

Mitt sätt att arbeta är baserat på tron att mina patienters individuella behov är av yttersta betydelse. Jag är med min erfarenhet och kunskap beredd att möta dessa behov. Du får gärna kostråd av mig och jag rekommenderar mental träning som en metod för att hantera smärta. Ibland kan behandling vara som att skala en lök lager efter lager för att komma till kärnan i det onda. Då är det bra att som patient få insikt i sambanden inom den egna problematiken och därmed själv vara delaktig i det som händer. 
 
När du kommer till mig gör jag en individuell genomgång av din kropp - en Bodyscreening.
Det innebär en manuell översiktlig undersökning av möjliga orsaker till din smärta. Därefter kan jag bedöma hur jag bäst ska behandla dig för akut lindring av din smärta och för att starta upp en process med ett hållbart resultat. Ryggvärk kan ha byggts upp under många år beroende på felställning i bäckenet eller att det ena benet är kortare än det andra. Detta går att åtgärda!
 
Högre livskvalitet tack vare en friskare kropp! 
Med mina 25 års yrkeserfarenhet och en bred utbildning med specialistkompetens hos Lars Kron - en mycket välrenommerad sjukgymnast, så får du tillgång till gedigen kunskap med en helhetssyn på både kropp och själ. Jag anpassar behandlingen efter just dig och dina problem från leder, muskler och nervsystem. 
Site Builder drivs av  Vistaprint