-
 
Legitimerad sjukgymnast Mikael Strandh

Jag tar emot uppdrag som friskvårdskonsult för företag, vårdcentraler och liknande, till exempel för försäkringskassan eller arbetsförmedlingen om det behövs ett objektivt omdöme.
Det är kostnadseffektivt att anlita mig! 
Jag finns på mottagningen i Västerås och jag är även ute och kör i Östra och Norra Mellansverige. Dra ihop ett gäng på din hemmaplan så kommer jag till er, är ofta ute på friskvårdsträffar                                  Referenser finns.

Jag tar emot privatpersoner, oftast efter rekommendationer från läkare och nöjda kunder. Jag är fristående sjukgymnast och har alltså inte avtal med landstinget.

Vill du bli av med eller i alla fall  börja en process för att minska smärta?Jag behandlar ryggvärk och muskelvärk med specialisering på värk från nervsystemet.Du kan få kostråd och träningstips, kom med på kurser och aktiviteter för helhetshälsa.

Jag strävar efter att du ska märka skillnad redan när du varit hos mig en till tre gånger, självklart beroende på vilket problem du har! Min målsättning är att få dig tillbaka på banan så snabbt som möjligt!
Site Builder drivs av  Vistaprint